Sunday, 22 July 2018

Kalmiston kätköistä - työpaja 13-14.10.2018

Kiinnostaisiko tutustua Vaasan keskiaikaisen kirkon raunoihin ja Leväluhdan kalmistoon, inspiroitua muistiinpanoista ja siltä pohjalta tarttua kyniin, siveltimiin ja tehdä valmiimpi teos? Tervetuloa mukaan Kalmiston kätköistä työpajaan, jossa ei tarvita mitään aikaisempaa kokemusta aiheesta!


Aikataulu?
lauantaina 10 - noin 17.30 ja 
sunnuntaina 9-14

Missä?
MarikaKK:n työtilassa Seinäjoen-Ilmajoen lentokentän kupeessa. 
(Googlemapsista löytyy marikakk.com)
Kivimaantie 16, 60760 POJANLUOMA

Kenelle?
Työpaja sopii kaikille kiinnostuneille aikuisille, et tarvitse mitään erityistaitoja taiteesta tai muustakaan. Riittää pelkästään se, että olet kiinnostunut aiheesta.

Mitä tehdään?
Työpajan aluksi kulutamme muutaman tunnin inspiraatiokäynnillä. Vieraillaan yhdessä  Levänluhdan uhrilähteellä, Vaasan keskiaikaisen Pyhän Marian kirkon raunioilla sekä Vaasan vanhalla hautausmaalla, upeita vanhoja rautaristejä tutkien. Kokoonnumme aamusta Marikan työtilassa ja siitä lähdetään parilla autolla matkaan. 

Kierroksella tehdään muistiinpanoja ja huomioidaan Marikan opastuksella erilaisia pieniä yksityiskohtia, joita käytämme viikonlopun harjoituksissa hyväksemme ja jotka muuten voisivat jäädä huomiotta, yksin käydessäsi. Syödään omakustanteinen lounas joko Vaasassa tai matkan varrella, kuinka aikataulut menevätkin.

Kun palataan kurssitilaan takaisin, juodaan kahvit/teet ja tutkitaan muistiinpanoihin keräämämme asiat ja tekstejä. Erilaisten harjoitusten kautta löydetään ne sinulle tärkeimmät kohdat muistiinpanoista ja niistä lähdetään työstämään valmiimpaa teosta, joka syntyy pikkuhiljaa ja on valmis sunnuntaina iltapäivällä. 

Mitä kurssin aikana valmistuu?
Jokaiselle on varattu hyvänlaatuinen paperi ”lopputyötä” varten. Työpaja on siitä mielenkiintoinen, että jokaisen teos tulee olemaan erilainen ja uniikki, ja lopputulosta ei voi etukäteen suunnitella, vaan yllätymme lopputuloksesta positiivisesti. Teos voi olla yhtä hyvin abstrakti, värikäs, mustavalkoinen, kirjaimin täytetty kuin esittävä, mikä tahansa on mahdollista. 

Kysy lisätietoja / laajaa kurssiesitettä Marikalta s-postilla: marikakkshop@gmail.com

No comments:

Post a Comment