Monday, 17 December 2018

Kirjantuunaus työpaja tulossa MarikaKK:n työtilassa, Seinäjoen lentokentän kupeessa 16-17.2.2019

Altered book art, kirjantuunaus, sekatekniikat - tällä peruskurssilla ei värejä eikä tekniikoita pidetä piilossa, vaan paljastetaan ihan kaikki salaisuudet :)

Tällä viikonloppukurssilla 16-17.2.2019 ei tehdä kirjasta käsilaukkua eikä ovikranssia vaan tuunataan kirjasta ihan uudenlainen teos. Sinun näköisesi, sekatekniikoin toteutettu teos. 
Lähde matkaani tälle viikonloppukurssille ja muutetaan kierrätyskirjasi hienoksi värikkääksi tai hyvinkin yksinkertaiseksi teokseksi joka heijastelee juuri sinun tyyliäsi. 

Opit ison määrän niksejä ja vinkkejä mm. miten tehdään salalokeroita, ikkunoita, erilaisia taskuja –pystyyn ja vaakaan- sekä taitoksia muistoille tai pienille tavaroille. Opit luomaan lisää tilaa kirjaan jatketuilla sivuilla, maalaamaan gessolla ja käyttämään ohuita riisipapereita hyödyksesi, leimailemaan, taiteilemaan ja paljon muuta. Emme luonnollisesti unohda sitä tärkeintä eli kirjoittamista kirjaan: kynillä, tusseilla, musteilla jne. 
 Kaikki kurssilla oppimasi vinkit ja tekniikat voit suoraan siirtää ihan vaikkapa korttiaskarteluun tai seinätauluihin, puhumattakaan valokuva-albumien tuunauksesta/skräppäyksestä tai maailmalla leviävää uuutta (bible journaling) tuunaa raamattu buumia. Tämän kurssin jälkeen voit omatoimisesti jatkaa uusien kirjojen tuunausta myöhemminkin omatoimisesti.
Englanniksi kirjan tuunaus on Altered Book Arts/Journaling, joka kuulostaakin aika hienolta : =)  
Pilkon opittavat asiat selkeästi joten KAIKKI pysyvät mukana, sitä ei tarvitse murehtia

 Kurssilla saat käyttöösi:
kaiken sen materiaalin mitä kirjan tuunaukseen tarvitaan –väreistä kyniin ja luonnonsienistä siveltimiin. Akryylivärit, guassivärit, paljon erilaisia papereita, lyöntimetalleja, vesiliukoiset puukynät, pastellit, kalvopaperit ikkuinoiden tekoa varten, leimasimia, sakset, vesiliukoiset öljypastellit, kirurginveitset, linotelat, liimat ja kohokuviointilaite erilaisine muotteineen ovat käytössäsi ja paljon muuta. Lisäksi kalligrafiavälineet, terät, varret, siveltimet ja vetopiirtimet jne. Myös ohuet japaninpaperit/riisipaperit, teemme nimittäin niihin tekstejä ja ne liitetään sujuvasti kirjaan. 
En luettele kaikkia välineitä nyt tässä mitä käytämme mutta joka tapauksessa kaikenlaiset taide/koristelu- tekniikat, värit ja vempaimet tulevat tutuksi tällä kurssilla. 
Kysy lisää ja laajaa esitettä: marikakkshop@gmail.comNo comments:

Post a Comment