Friday 30 September 2011

Vähän hienompi kitaralaatikko muksuille ; )Ostin kitaran kummitytölle 5v synttärilahjaksi ja se tuli kuvan mukaisessa pahvisessa laatikossa. No, ajattelin vähän tuunata sitä ja tulos tässä.

Maalasin ensin laatikon Spray maalilla, ulkona,pahvi vetää aika hyvin maalia eli koko pullo kului-anna kuivua yön yli.Kirjaimia kannattaa harjoitella ensin toiselle paperille ja testaa käyttämääsi maalia ensin huomaamattomaan paikkaan laatikossa,vaikka ihan takapuolelle.Käytin guassiväriä kirjainten tekoon ja sivellintä, mutta kannattaa kokeilla myös tussia, akryyliväriä tms. mitä väriä kotoasi helposti
löytyy.Piirrä lyijykynällä ihan himmeästi ensin alle vähän muotoa kirjaimille ja sitten vaan
siveltimellä rohkeasti perään. Reuna jää tässä vaiheessa rosoiseksi kirjaimiin mutta älä siitä huolehdi. Anna kuivua hyvin. Toista jos ei tullut tarpeeksi paksusti. Anna kuivaa hyvin. Tai jos haluat liukuvärejä niin älä anna kuivaa vaan lisää uusia värejä kun vanha on vielä märkä. Hienoja tulee!
Piirrä kirjainten ympärille reunat, toisella värillä. Näin saat kaksi kärpästä yhdellä iskulla, reunat siloittuvat ja rosot piiloon sekä kirjaimet saavat ihan uudet raamit.

No comments:

Post a Comment