Sunday, 13 November 2011

Suomen Kalligrafiayhdistyksen mestarijäsen 2011 Marika Koskimäki-Ketelä

Kalligrafisten töideni arviointi mestarijäsenyyttä varten oli 16.1.2011 Kankaanpäässä. Arvioinnin suorittivat paikalla olleet yhdistyksen mestarijäsenet. Esillä olleet työt täyttivät yhdistyksen mestarijäsenyydelle asetetut vaatimukset.  Alla mestarijäsenten lausunto ja kuvia osasta töistäni jotka olivat arvoinnissa mukana:
"Marika Koskimäki-Ketelä on opiskellut kalligrafiaa jo yli kymmenen vuotta ja hänen töissään on nähtävissä perustaitojen hallinta. Valokuvaajan ammattitaito tuntuu tukevan kalligrafisten töiden sommittelua ja auttavan nopeiden ratkaisujen teossa. Toisaalta kalligrafia rauhallisena ja hiljaisena taiteenlajina auttaa valokuvaajaa keskittymisessä.
Marikan kalligrafiatöistä löytää mielenkiintoisia kokeiluja ja rohkeita valintoja, kuitenkin kaikki elementit löytävät oikean paikkansa ja lopputulos on harkittu. Marikan töitä on mielenkiintoista tutkia ja niistä löytää vielä toisellakin katsomisella jotain uutta.
Erittäin hyvänä asiana pidämme sitä, että niistä on nähtävissä innostus omaan tekemiseen ja kalligrafiataiteeseen. Marikan töissä on ilo.
Marika toimii tällä hetkellä myös Suomen Kalligrafiayhdistyksen puheenjohtajana ja hän on pystynyt siirtämään innostustaan myös yhdistyksen toimintaan."No comments:

Post a Comment