Sunday, 29 January 2012

Kirjainsomiste kynttilänjalaksi tai kuivakukille pringles purkista

Jos käytät projektia kynttilöille, huomioi, että palavaa kynttilää ei saa koskaan jättää vartioimatta!Tarvitset tyhjän pringlespurkin, tekstauksiisi käyttämiäsi harjoituspapereita ja liimaa. Leikkaa purkin ympärysmitan kokoinen pala harjoituspapereistasi, värjäsin itse vielä kahvilla valkoisen harjoituspaperini, näin sain siitä vielä "vanhemman" tyylisen, vintagea ; )  Liimaa se pringlespurkkiin ja voit lopuksi vielä pirskottaa siihen vähän kultaväriä tai jotain muuta väriä jos et halua että teksti näkyy liian hyvin. Ja ei kun käyttöön. Projektissa meni noin 15minuuttia+kuivumisaika. Näin niitä kalligrafia ja tekstausprojekteja sitten syntyy. Tosin täytyy aina säästää kaikki harjoituspaperitkin : ) Kokeile ihmeessä!

2 comments:

 1. Ihania koristeita - mutta tuon kynttilänjalan vinkin ja kuvan poistaisin. Siihen liittyy niin isoja paloturvallisuusriskejä = "paperinen" kynttilänjalka. Kaikki eivät muista valvoa palavia kynttilöitä.
  Kiitos kivoista vinkeistä.

  ReplyDelete
 2. Moi, kiitos viestistäsi ja kommenteista. Lisäänkin tekstiin heti, että kynttilöitä (mitään kynttilöitä) ei saa koskaan jättää yksin palamaan.

  Aurinkoista kevään jatkoa,

  toivotteleepi Marika

  ReplyDelete