Monday, 31 December 2012

Maria Montazami ranneke/logo

Hyvät uuden vuoden toivotukset kaikille tämän Maria Montazamin rannekkeen myötä. Olen jo pitkään seuraillut miljonääriäitejä ja nyt päätin tilata rannekkeen, koska sen voi tilata ihan suomalaisesta liikkeestä.
Aivan upea juttu, ei tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan. No, ranneke saapui postissa nopeasti, eikä pelkästään ranneke ole aivan täydellinen vaan tietysti se oli pakattu ihanaan pussukkaan jossa on TIETYSTI tupsu mukana. Mutta meitä kalligrafeja ja kirjainten suunnittelijoita kiinnostaa myös toinen asia. Kiinnittäkäähän huomiota MM logoon, mielenkiintoisesti kaksi M kirjainta liitetty yhteen. Fiiliksistä päällimmäisenä tuli mieleen yksinkertainen mutta silti runsas, rauhallinen, kuninkaallinen, ihana ja vähän sellainen tudors- kausi. Mielestäni Marian logo on todella onnistunut. Keskelle jää jopa vähän Z kirjaimen muoto. Kruunu nimen yllä sopii tyyliin hyvin. Kirjaimista M- kirjain on luonnollisesti paras kirjain mitä olla ja voi : )
Tilasin tuotteen siis tästä kaupasta  http://mannequin.suomalainenverkkokauppa.fi
MQ Shopin valikoimissa trendikkäitä ja muodikkaita merkkivaatteita, asusteita ja koruja nuorille ja nuorekkaille.

Väri Valkoinen. Kullanvärinen MM logo.
 Materiaali vasikannahka. Metallinen lukkokiinnitys
(lukkomekanismi avautuu painamalla ylintä nappia alaspäin).
Korun leveys 7 cm, ranteen ympärysmitta (pituus)19 cm (ei säädettävissä).Huomaa, että ranne on 7cm leveä, joten ranne kannattaa mitata tarkasti!

1 comment:

  1. Onpa upea ranneke! Meiltäkin kotoa löytyy vannoutunut Maria ja Sara Montazami -fani, joten kiljuimme yhteen ääneen tämän nähtyämme! :D

    ReplyDelete