Friday 7 June 2013

"Apua, tarvitsen sanoja " -teoksen alkutaivalta

Pyysin muutama kuukausi sitten erilaisia sanoja teiltä blogin ja facen kautta- kiitos kaikille, sain todella paljon erilaisia ajatuksia, joita tähän teokseen olen nyt kirjoittanut.
Työ on muuttunut tosi paljon sen aloitustaipaleelta. Halusin jakaa nyt sen muotoutumisesta kuvia kaikille teille!
 Alussa isot kanvastaulut olivat ihan valkoiset, maalasin niihin ensin akryyliväreillä pohjalle vapain vedoin punaista, ruskeaa ja valkoista. Sen jälkeen suihkepulloon eri värejä ja suihkuttelin pohjalle tuollaisia "valuvia" kerroksia.
 Rakastan kaikkia roiskeita ja valumia, joten kirjoitin neuland tyylillä, kulmavetopiirtimellä ( sen käyttöön löytyy ohjeet+ideat kirjastani), mustalla musteella valutellen sopivasti tekstiä.
 Ensin ajattelin, että pari kolme riviä riittää mutta sitten kun tuo kulmavetopiirrin on niin ihana, lähti tietysti lapasesta ja jatkoin, jatkoin,jatkoin vaan.....

 Luulin jo hetken, että tässä olis valmis teos, mutta kävin ulkona kävelyllä ja palasin takaisin.....
 ...ja otin akryyliväripurkin käteen + 20cm leveän pensselin ja aloin sutia valkoista väriä ja vettä teoksen päälle. Vitsi miten hienosti levisi tuo alla oleva tekstaus.
 Odotin malttamattomana kuivumista ja sitten valkoisella Dr. Martin´s Bleed proof white guassivärillä, isolla ruuvivetopiirtimellä vapaata tekstiä lisää teoksen päälle. Haluan, että jokainen kerros, joita olen tehnyt, näkyy toisen kerroksen takaa. Se tuo tosi paljon ulottuvuutta tähän.
 Tässä väliaikakuva valkoisen kirjoituksen jälkeen. Jotain kuitenkin puuttuu, nimittäin puolet saamistani sanoista on vielä kirjoittamatta. Haluan kirjoittaa jokaisen lähettämänne sanan tähän työhön....joten....
Läpinäkyvällä koholiimalla, Glossy accents ( ihan saa joka tiimarista ) kirjoitan nyt koko kolme kanvastaulua täyteen läpinäkyvää koholla olevaa tekstiä. Se näkyy vain tietystä kulmasta jättäen kuitenkin taustalla olevat kerrokset hienosti näkyviin. Lisään sitten lopuksi yhden kerroksen jotain, jota en vielä paljasta kokonaan. Postaan kuvia, kun taas homma etenee jossain vaiheessa.
Kiitos kaikille teille, jotka lähetitte sanojanne minulle! Teitte tämänkin työn mahdolliseksi toteuttaa!

No comments:

Post a Comment