Wednesday, 23 December 2015

Maailman valloittaja! Pilot Parallel -kynä käy kaiken ikäisille ja kätisille!

Heipä hei, 
Tänään pääsette tutustumaan koko maailmaa ihastuttaviin Pilot Parallel –kyniin, joista eivät yllätykset eikä värikkyys lopu. Käytön aloittamisen helpottamiseksi olen tehnyt sinulle muutaman videon - linkit videoihin löydät tästä tekstistä.

1. Yleistä kynistäInnovatiiviset, tekstaukseen ja doodlailuun kehitetyt Pilot Parallel -kynät ihastuttavat käyttäjiä ympäri maailmaa.
Käytön helppous ja kynän tukkeutumaton terä ovat innostaneet kirjoituksen pariin niitäkin, jotka eivät koskaan ole tekstausta kokeilleet. Kapeimmalla kynällä pystyy kirjoittamaan ihan omaa käsialaa, ja naps vain, niin lopputulos näyttää ihan tekstaukselta. *Katso vaikka tästä!*
Usko pois, olen nähnyt tämän tapahtuvan monta kertaa!

Myös vasenkätisten on helppo käyttää kyniä. Muste kuivuu nopeasti, eivätkä kädet sotkeennu, vaikka kirjoittava käsi pyyhkisi juuri kirjoitettua tekstiä.

2. Miten otan käyttöön uuden kynän tai vaihdan siihen patruunan?

Video opastaa sinua kynän käyttöönottoon ja patruunan vaihtoon, katso video *täällä*
 3. Miten kirjoitan sekä ohutta koukeroa että paksua viivaa?


Kynän terässä on tavallaan kaksi erillistä metallista palasta, mikä antaa kirjoittajalle mahdollisuuden tehdä paksujen viivojen lisäksi erittäin teräviä linjoja, viivoja ja kirjaimia. Muste virtaa erinomaisen hyvin näiden palasten välistä, mikä on todella tärkeää!
Katso videoni koukeroista ja terän kulman käytöstä *täällä*.

4. Erilaiset sävytetyt viivat ja sekoitusvärikoukerot


Parallel-kynillä pystyy tekemään helposti samaan viivaan eri sävyjä. Kyllästymään ei ehdi, sillä kyniin saa 12 eriväristä mustepatruunaa.
Mustepatruunoita voi vaihdella lennosta, ja värin vaihtamisen jälkeen saa aikaan aivan uskomattomia erilaisia värisävyjä, kun värit sekoittuvat hetkeksi kynän terässä.

* Liukuvärikirjoitus ja -viivat: Katso videoni *tästä*.

* Liukuvärejä kynien teriä toisiinsa koskettamalla: Katso videoni *tästä*.

5.  Montako kynää ja terää on kynää saatavilla? Mitä kynäpakettiin kuuluu?
Tällä hetkellä kyniä on saatavilla neljää eri teräkokoa, ja jokainen niistä myydään omana pakettinaan. Paketeista löytyy valmiina punainen ja musta mustepatruuna sekä puhdistusvälineet kynälle. Paketissa on myös  pikkuinen kirjanen, jossa on erilaisia kivoja aakkostoja sekä hauskoja kirjainmalleja.

Oma huomioni kynien puhdistuksesta: Minulla on ollut kyseiset kynät jo vuosikausia, enkä ole koskaan niitä pessyt enkä puhdistellut! Tästä huolimatta kynät eivät ole tukkeutuneet.

Tekstasin kuvassa näkyvän sanan 'Paperilla' ja tein sanaan varjostukset. Katso video *tästä*!
Jouluterveisin, 
Paperilla DT
& iloinen kalligrafi 
Marika KK

No comments:

Post a Comment