Friday 15 May 2020

Teoksiani Taiko:ssa myynnissä

Mikä on Taiko?

Taidetta hankitaan yhä useammin netistä. Taiko, taidekauppa verkossa, vastaa kysyntään tuomalla suomalaista taidetta kaikkien ulottuville. Taiko on maailman laajin verkossa toimiva galleria ja verkkokauppa suomalaiselle taiteelle. 
Mä Sydän Sua -teokseni myytiin taiko.art kautta
Taiko.art sivuilla on upea toiminto, jossa voit kokeilla teosta erilaisille taustoille. Tämä mahdollistaa sen, että näet paremmin, sopiiko teos juuri sinulle ja sinun sisustukseesi. Sinulle on monta erilaista valmista huoneen seinää, johon voit teoksen klikata. Yläkuvassa esimerkiksi juuri tämä toiminto kokeilussa.
"Osa 1" teokseni myyty Taiko.art kautta
Taikossa on tuhansia taideteoksia, pienistä tauluista suuriin veistoksiin, sadoilta taiteilijoilta. Taikon oma kuraattori takaa laadun – voit olla varma, että sinulle toimitetaan korkealuokkaista ammattitaiteilijan luomaa taidetta.
"Naiseuden Ytimessä" teokseni myytiin Taik.Art kautta

Taiko tarjoaa monipuoliset sisustusratkaisut sekä kodin että yrityksen sisustustarpeisiin. Valikoimassa on maalauksia, veistoksia, grafiikkaa ja valokuvia. Taiteella sisustat tunnelmalla, sielulla ja kauneudella, on kyseessä sitten veistos olohuoneessa, taulu makuuhuoneessa, grafiikkateos lastenhuoneessa tai valokuva toimistossa.
Vastuullisuus ja kestävät arvot ovat yhä tärkeämpiä arvoja myös sisustuksessa. Kotiin tai konttoriin halutaan nykyään muuta kuin julisteita tai vastaavia massatuotteita - uniikki taide syntyy taiteilijan käsien, ei massakopioinnin, kautta.
JOKI teokseni (vasemmalla) myytin taiko.art kautta
Taiko on digitaalinen galleriasi, josta hankit kätevästi taidetta netistä, mistäpäin maailmaa tahansa. Taiko tarjoaa vain aitoa taidetta verkosta - aidosti helposti!
Tyyneys teokseni myyty taiko.art kautta
Kiitos, kun kävit tutustumassa Taikoon ja minuun. Klikkaa katsomaan taidetta ja sivuilleni Taiko.Art palveluun tästä linkistä taiko.art/marikakoskimaki

Olen Marika Koskimäki,  +nelikymppinen kuvataiteilija ja valokuvaaja. Asustan Etelä-Pohjanmaan lakeuksilla, Ilmajoella.
Olen opiskellut taiteita jo toistakymmentä vuotta, mutta rakkaus muotoihin ja väreihin roihuaa edelleen.
Kynät, terät ja siveltimet ovat intohimoni, mutta taiteilu onnistuu yhtä hyvin katuharjalla tai kuusenoksalla kuin digitaalisestikin. Kursseillani kannustan kädentaitojen harrastajia leikilliseen luovuuteen. Ilo kirjoittaa työhön piiloviestin: nämä teokset on tehty rakkaudella.
Opetan taiteen sekatekniikoita lyhytkursseina, ympäri Suomen. 
Teoksiani on yksityiskodeissa sekä kokoelmissa Suomessa ja ulkomailla. 
2014 & 2015 & 2017 vedin USA:ssa, Los Angelesissa taidetyöpajoja isossa konferenssissa, kutsusta.
Sekatekniikkakirjani julkaistiin 2014 keväällä USA:ssa englannin kielisenä, nimellä Happy Lettering with The Right Tools.

No comments:

Post a Comment