Monday 30 November 2020

Elämän Hauraus -veistos

 

Elämän Hauraus / The Fragility Of Life

2020 | Veistos | Metalli, rauta

Koko: 60 x 120 x 1 [cm]

Elämän Hauraus -teos on raudan ja varjojen upea kontrasti. Teoksen läpi virtaa valo, ja se heijastaa varjon seinälle kuvastaen näin elämän pehmeyttä ja kovuutta, haurautta. Sitä kirkkainta kontrastia, jonka saamme elämässäkin kokea. Teksti ei ole luettavissa, teoksen tarkoitus on antaa katsojan luoda oma herkkä tarinansa, hänen elämänsä tarina.


Rautainen teos seinälle tai tilanjakajaksi. Siveltimeni vedot ja tarina on leikattu 120cm leveään, 60cm korkeaan ja 3,5mm vahvaan rautaan laser tekniikalla. 


Ruosteinen pinta on käsitelty lakalla, joten siitä ei lähde irti ruostetta. Teos ripustetaan seinälle sellaisenaan parilla vahvalla naulalla/ruuvilla. 

Jos se saa jäädä hieman seinästä ulos, saat kauniit ja muuttuvat varjot sen taustalle. Voit ripustaa myös katosta useammalla vahvalla rautalangalla.


This piece is made from Iron, my brushstrokes and story was cutted to iron (120cmx60cm and 3,5 mm deep) with lazer and it makes beautiful shadows to the wall. It reminds us The Fragility of Life and How to Recognise the Value of Our Time. Unique poece, heavy and you hang it to the wall wit two heavy duty nail.

No comments:

Post a Comment