Tuesday 5 October 2021

Lumous -näyttely

 


 Boutique S:n näyteikkunoilla ja liikkeen sisällä on näyttely nimeltään LUMOUS 🖌 Taide siirtyy erilaiseen ja uuteen konseptiin tässä prokkiksessa. 

”LUMOUS” - näyteikkunanäyttely  on Boutique S yrittäjä Sari Nisulan ja kuvataiteilija MarikaKK:n yhteinen projekti, jossa taide ja laadukkaat naistenvaatteet ja tuotteet yhdistysvät kauniisti näyteikkuna- ja myymälä somistuksessa. Nimeksi projektille sopi LUMOUS, onhan Boutique S naistenvaatteiden erikoisliike ja MarikaKK:n maalaukset sopivat aiheeseen hyvin, sisältäväthän ne lämpöä, kuparia, kultaa, naiseutta ja feminiinisyyden lumoa. On lumoavaa olla Nainen, isolla ännällä!


Teoksia on sekä näyteikkunoilla, että liikkeen sisällä. Teokset ovat heti ostettavissa mukaan. Käy rohkeasti Boutique S:n ikkunoilla ja liikkeessä sisällä ihastelemassa tuotteita ja teoksia. 


Teokset ja tuotteet niiden lomassa on tarkkaan harkittu, mitkä sävyt sopivat toisiinsa ja mikä teos sopii mihinkin ikkunaan. Sisällä liikkeessä esimerkiksi kassan läheisyyteen sopivaa teosta suunniteltiin pitkään, All Over You -teos sopiikin liikkeen tyyliin aukottomasti.


Tervetuloa näyteikkunanäyttelyyn 24/7 sekä liikkeeseen sen aukioloaikoina, näyttelyn jatkumoa seuraamaan.


Boutique S

Keskuskatu 10, Seinäjoki

@boutique_s_ @marikakk_lettering


#finnishart #sisustusidea #rakkaus #yhdessä #tarinallinentaide #eteläpohjalainentaiteilija #muoti #nainen #lumous #lahjaidea #pariskunta #kihlapari #suomalainentaide #nude #rinnat #miesjanainen #uniikkitaide #taidettakotiin #uniqueart #fineart 
No comments:

Post a Comment