Saturday, 8 January 2022

Rakkaustarina

 

Kalevan Navetalla esillä teoksiani. Kurkkaa Parsi Taidelainaamoon ja siellä kuukauden taiteilijaseinälle, jossa teossarja, nimeltään rakkaustarina on esillä. 

Teoksissaan Marika KK on pyrkinyt yhdistämään herkkää siveltimenviivaa kovaan metalliin, jolloin kontrasti haurauden ja lujuuden välillä on mielenkiintoinen. Hän haastaa katsojaa pohtimaan omalta kohdaltaan rakkautta, elämän pysyvyyttä, tätä hetkeä ja sen haurautta. Näyttelyn teokset yhdessä muodostavat rakkauden täyteisen tarinan, joka alkaa teoksesta nimeltään Kuplassa, seuraavaksi katse siirtyy Elämän Tarina teokseen ja siitä Tunteiden pesä -veistokseen.  

Näyttelyn teosten taustalla on pohdintoja elämän kaaresta, kaikesta mitä siihen väliin mahtuu. Olemme ihmisinä yhtä aikaa herkkiä ja kovia, hauraita ja kestäviä, nuoria ja vanhoja, innokkaita ja uupuneita, synnymme ja lähdemme pois. Kaikki kuuluu elämän kaareen, ja miten hauras se lopulta onkaan. Teokset muistuttavat meitä tärkeimmästä, tästä päivästä. Hauraasta ja niin ihanasta elämän hetkestä, joka on NYT!

Inspiraation tunteiden pesä - teokseen taiteilija sai puiden tuulenpesistä. 

 @marikakk_lettering 


 

No comments:

Post a Comment