Wednesday 23 March 2022

Tekstaus - kalligrafia - mainostekstaus kursseja kotona videokursseina

Mixed media / kirjantuunaus paja
Moderni kalligrafia
Brush lettering
Mainostekstaus
Liitutaulutekstaus
Kaikki nämä voit suorittaa ihan kotisohvalla, videokurssieni avulla! Käy kaupassani tsekkaamassa kaikki kurssit: holvi.com/shop/marikakkshop




Supersuosittu liitutaulutekstaus onnistuu helposti, muutaman harjoituskerran jälkeen. Ja mikä ihaninta, voit pyyhkiä taulusta pois helposti ne kohdat, joista et pidä, tai joita haluat muuttaa. Tee liitutauluun vaikkapa viikon menu, ohjeita lapsille, runoja, mietelauseita, nimitauluja, kodin viikko-ohjelma tai mitä vaan, iloinen värikäs lause piristää mieltä.


Tehokkaalla alkeiskurssilla opimme käyttämään värikkäitä sivellintusseja ja tekstaamaan niillä kauniisti, koukeroita ja kirjaimia sekä tekstejä. Opit sivellintussien eroista ja käyttämään tavallistakin sivellintä vesivärien kanssa kirjainten tuottamiseen. Vasenkätisille on oma video, miten paperia ja kynää kannattaisi pitää, että käsi ei "sotke" kirjaimia.


Nyt sinulla on mahdollisuus oppia MAINOSTEKSTAUSTA suomenkielisten videoitten ja asiaa auttavien .pdf tulosteiden kanssa, kotonasi, omassa rauhassasi, silloin kun sinulla on aikaa. Olen tehnyt viisi+1 extra suomenkielistä videota käyttöösi, joissa alusta alkaen kerron, miten mainostekstauksen tusseja käytetään, miten ne aakkoset syntyvät ja video videolta siirrymme isoihin ja pieniin aakkosiin, numeroihin ja mainosten tekstaamiseen. Kurssin videoissa käyn läpi kaikki kirjainten perusvedot. Voit katsella videoita läpi niin monta kertaa kuin haluat, painaa välillä pause nappulaa ja kokeilla itse ja jatkaa taas videoiden katsomista, ihan omassa rauhassa kotonasi. Tulostettavat monisteet tukevat harjoituksia. Kurssiin kuuluu tulostettavat A4 kokoiset .pdf monisteet sekä 5+1 extra videota, joissa paloittelen kaikki opittavat asiat selkeisiin osioihin


Oletko aina halunnut kirjoittaa kauniisti kortteihin ja muistamisiin mutta et ehdi kursseille iltaisin tai viikonloppuisin. Tai onko juhlat tulossa ja haluaisit oppia tekstaamaan kauniisti kutsut ja kuoret. Nyt sinulla on mahdollisuus oppia modernia kaunoa suomenkielisten videoitten ja asiaa auttavien .pdf tulosteiden kanssa, kotonasi, omassa rauhassasi, silloin kun sinulla on aikaa. Olen tehnyt seitsemän suomenkielistä videota käyttöösi, joissa alusta alkaen kerron, miten terää ja mustetta käytetään, miten ne aakkoset syntyvät ja video videolta siirrymme koukeroihin ja sanojen tekstaamisiin sekä isoihin aakkosiin. Kurssi sopii erinomaisesti vasta-alkajille. Jos olet googlettanut modern calligraphy, ja ihastellut hiusterällä kirjoiteltuja runoja ja lauseita, olet oikeassa paikassa!




Tällä kirjantuunauksen videokurssilla ei tehdä kirjasta käsilaukkua eikä ovikranssia vaan tuunataan kirjasta ihan uudenlainen teos. Sinun näköisesi, sekatekniikoin toteutettu teos. Lähde matkaani tälle kokeilevalle kurssille ja muutetaan kierrätyskirjasi hienoksi värikkääksi tai hyvinkin yksinkertaiseksi teokseksi joka heijastelee juuri sinun tyyliäsi. Voit katsella videoita juuri silloin kun sinulle sopii, vaikka kotisohvalta ja vaikka tuhat kertaa uudelleen, ja uudelleen! Tekniikkavideoita on 18 kappaletta, ja lisäksi saat pdf monisteita, joissa inspiraatiokuvia ja ideoita.

Tällä tuunauksen peruskurssilla opit ison määrän niksejä ja vinkkejä mm. miten tehdään kirjaan lisää tilaa, koristellaan leikatuin sanoin ja lausein, käytetään panpastelleja, tehdään salalokeroita, ikkunoita, erilaisia taskuja –pystyyn ja vaakaan- sekä taitoksia muistoille tai pienille tavaroille. Opit luomaan lisää tilaa kirjaan jatketuilla sivuilla, maalaamaan sivuja ja käyttämään ohuita riisipapereita hyödyksesi, leimailemaan, taiteilemaan ja paljon muuta. Kaikki tekniikat tehdään kokeilevasti, Marikalle tyypilliseen tyyliin :)

Käy katsomassa kaikki kurssit holvi.com/shop/marikakkshop 

No comments:

Post a Comment