Sunday, 8 May 2022

Taideteoksesta julkisen tilan sisustukseen


Vedenalaiset -teossarjastani valmistettiin Lindström Oy:n tilaamana designmatot uuden Prisma Liisanlehdon tiloihin. 🖌Tänään luovutin originaalit Liisanlehtoon. Kolme erilaista mattoa ja ensin esittelen kuvan suorakaiteen muotoisen designmaton. 

Kuvaa katsellessa voit kokea oletko unessa, avaruudessa, veden sisällä… kuvassa on monta herkkää syvyyttä. Kiireettömyys tulee ensimmäisenä mieleen. 

Tutkin värien sekoittumista lasisessa valtavassa läpinäkyvässä astiassa, maalausta ilman välineitä. Teos kertoo samalla omaa tarinaansa kiireettömästä jopa pysähdyttävästä tunteesta. 

Veteen sekoitun värit tietyssä järjestyksessä ja osa väripigmenteistä sekoittuu & laskeutuu veteen nopeammin ja osa hitaammin. Tämä maalauksen hetki kesti vain vajaan sekunnin, ja sitten se oli mennyttä. Väripigmentit on lisättävä veteen juuri oikealla hetkellä ja oikeassa nopeudessa, että saat taltioitua sen täydellisen ohikiitävän hetken valokuvaan. 

Vuokrasin valokuvaus studion tätä teossarjaa ja tutkimusta varten. 

Edition 1+ 1 a.p

Teos on uniikki,  tätä valokuvaa on vedostettu vain 2 kpl tähän maailmaan, sekä designmatto Liisanlehtoon by Lindstrom Oy. 

Tässä ”Vedenalaiset” Sarjassa yhteensä vain 5 erilaista kuvaa, joista 2 on Prisma Liisanlehdossa, Vaasassa

@prismaliisanlehtovaasa @lindstromsuomi @marikakk_lettering .
 #taiteilijaelämää #designmatto  #prisma #vaihtomatto #taideteollisuus #taideteosmatossa #muotoilu #tilansisustus #yritys #kaupansisustus #yrityksensisustus #kuosisuunnittelu #matonsuunnittelu #erilainenmatto #sisustusidea #yrityksensisustus #julkisentilansisustus #julkisentilantaide #julkinentaide #taideteoslattiassa #sisustussuunnittelu


 

No comments:

Post a Comment