Friday 21 September 2012

Tarvitsetko inspiraatiota?

Tässä oivallinen inspiraation lähde! "Satukylän tarinoita"- teos on nyt painotuore ja siitä saat inspiraatiota niin piirtämiseen, maalaamiseen kuin kalligrafiaankin. Lisäksi kirjaa voit lukea kuin satukirjaa, talo talolta pääset käsiksi seuraavaan tarinaan.

Sain olla mukana tekstaamassa Satukylän tarinoita, joka on nyt painettu 19 sivuiseksi "kirjaksi".  Kahdeksalla sivulla on tekemäni kalligrafinen työ, runo sekä yksi vähän kalligrafisesti taiteellisempi säe jokaisesta runosta.

Kirjaa saa tilata www.tekstaustarvike.fi nettikaupasta hintaan 15e (sisältää kaikki posti ja pakkauskulutkin ), "Satukylän tarinoita" on teoksen nimi.
Tässä vielä emaili myyjälle joka lähettää mielellään lisätietoja sinulle: merja.louhivesi@posliiniporras.fi     

Kirjan mukana saat tarkan selvityksen, mitä tekniikkaa ja työvälinettä + värejä käytin kullakin sivulla. Eli voit tehdä itse juuri samantyylisen tekstin koska työvälineohjeet tulevat mukana!

Kirjan tekemiseen osallistui monta tekijää, jokainen satukylän talo on akvarellipiirroksin tuotettu
( Taiteilija Anne Pernaa ) jne. eli mielestäni kokonaisuudesta tuli oikein upea! Se sisältää siis piirroksia, kalligrafiaa sekä satuja. Sopii siis meille
lapsenmielisille : ) Ja inspiraatioksi kaikille, olit sitten harrastanut ennemmin tai et!

Hauskaa inspiraatiota toivottaa Marika Koskimäki-Ketelä, minultakin voi kysellä teoksesta lisätietoja tarvittaessa info @ taidetekstaamo.fi

No comments:

Post a Comment