Monday, 12 November 2012

Isonkyrön Peruskurssin tuotoksia Ja niinkuin aina, Marikan kalligrafiakursseilla, mustan värin käyttö jätetään hyvin vähäiseksi ja käytetään ennemminkin "ihania" värejä ja sekoituksia. Iloista syksyä mukaillen.
Isossakyrössä pidettiin viikonloppuna kalligrafian peruskurssi, aivan loistava ryhmä ja kiitos kahvinkeittäjälle! Viikonlopun aikana ehdittiin käydä läpi perusaakkoset, italikkia, koukerot ja isot koukeroiset kirjaimet. Lisäksi vähän kuoritekstauksen saloja päästiin kokeilemaan. Tässä kuvia kurssin harjoitustöistä. Kurssilla mukana niin oikeakätisiä kuin vasenkätisiäkin tekstaajia. Vasenkätiset oppivat aluksi yleensä hitaammin MUTTA kun he pääsevät vauhtiin, kirjoittaminen on paljon helpompaa vasenkätisille.
Kiitos kaikille vielä, upea ryhmä ja opittiin tosi paljon! Opettajana hääräsi iloinen Marika Koskimäki-Ketelä. Kiva lopettaa viimeisen kuvan tekstin sanoin "Kaikki on kaunista kun vaan silmä tottuu!"

2 comments:

  1. Kiitos myös sinulle Marika :) Oli tosi kiva kurssi - loppui vaan niin nopeesti... just kun päästiin vauhtiin. Mutta sitä jatkokurssia odotellessa :D

    ReplyDelete
  2. Moi Sirpa ja kiitos aivan ihanasta kommentistasi! Katsellaan mitä tuleman pitää ja toivottavasti saataisiin jatko"pala" tälle kurssille.

    ReplyDelete