Saturday, 3 November 2012

Pakettikortit hauskoin kirjaimin-ohjeet!

Perjantain pajassa paperinauhassa tehtiin siis pakettikortteja hauskoin kirjaimin, leimaillen ja kahvalla kieputtaen ja vaikka millä muulla. 

 Tässä kuvia joistain tuotoksista ja kirjainmallit löytyvät tämän kuvasarjan "uumenista". Koko päivän oli sutinaa ja pakettikortteja syntyi siis vaikka kuinka paljon. 

Voitte arvata että minä itse oli ihan onnessani koko päivän - harvoin saapi koko päivän leimailla, sotkea, käytellä kaikkia mahdollisia distressin inkkejä ja tusseja ja kokeilla kokonaisen päivän ihan mitä haluaa! 

Se tosiaankin tekeepi aivoille hyvää välillä tehdä jotain ihan muuta. 
No, nyt kuvien pariin ja nauttikaa. 
 Kirjaimet on siis helpot tehdä vaikkapa ihan tussilla vaan.
 Että siinä oli sitten kaikenlaista iloisen kalligrafin käyttöön kerätty, ensimmäinen tunti meni pelkästään huokaillessa, miten ihania nämä tavarat onkaan......kyllähän tiedättekin sen tunteen : )
 Viiva mustalla kapealla tussilla, ja yleensä kauniimpi näin kuin suoraan vedettynä. Leimailu sopi näiden kirjainten kanssa tod. hyvin yhteen.
 Sitten kirjainte välit väriteltiin sivellintusseilla ja käytettiin oikeasti rohkeasti värejä. Ei välttämättä edes niitä perinteisempiä valintoja. UPEAA!
 Ensin pieni harjottelukierros valkoiselle paperille ja sitten vaan heti lopullisen kortin kimppuun.

 Lapsen ensimmäinen joulu-leimasin eli tuo ihana pieni joulusukka löyty tästä setistä,klikkaa tätä tekstiä:http://www.paperinauha.fi/tekstileimasinsetti-kalligrafiahyvaa-joulua-p-12682.html

 Suuri kiitos www.paperinauha.fi josta löydät kaikki käyttämämme tuotteet- sivellintussit, jouluiset tekstileimasimet, kahvat, distressit, pakettikortit ja todella paljon muuta : )
 Ja tässä, iloinen kalligrafi teki iloksenne nämä kirjaimet. Ei kun tuunaamaan omia pakettikortteja, joulukuoria ja paketteja. Toivotteleepi siis Marika Koskimäki-Ketelä

No comments:

Post a Comment