Wednesday, 8 May 2013

Teokseni " Joulu " sai eilen upean lopullisen paikan Neiron ala-asteelta (Ilmajoki). Tila on iso ja työtä saa katsella useasta eri suunnasta läheltä ja kaukaa. Aivan loistava juttu. Olinkin toivonut, että sitä voisi lähestyä eri tavoin, eri näkökulmista.
Kyseessä on siis joulutarina " Ja tapahtui niinä päivinä, että... ". Se on tekstattu käsin valkoisella. Kuvasin Marian, Joosefin ja vauvan sekä paimenet ja itämaantietäjät tummalla taustalla, oranssia väriä heijastellen. Ajattelin tuon värimaailman olleen siinä hetkessä läsnä. Siihen liitin käsintekstaamani joulutarinana ja teos on valmis. Teoksen tekemiseen käytin siis paljon myös rakasta iMaccia ja photoshoppia.
Kuvat eivät puhu puolestaan, mutta saat jotain osviittaa sen suuruudesta.

My work, christmas story "In those days Caesar Augustus issued a decree..." is now in very good place. It is inside a school where hundreds of pupils can see it. They had this huge wall for this piece and I´m very happy now. I did the calligraphy to a paper, took pictures of small figures in dark / orange background and finally, attached all into a canvas with the help of iMac+photoshop.

No comments:

Post a Comment