Tuesday, 20 August 2013

Helppo vetopiirrin projekti+värien sekoitus

 Uusilla akryyliväreillä testejä + ihan uusi pikkuvetopiirrin..... kaikki tuotteet löydät samasta osoitteesta, nimittäin www.posliiniporras.fi verkkokaupasta
 Vetopiirrin on paketissaan "auki" eli ruuvaa sitä vähän kiinni, niin muste ei virtaa niin kovasti! Voit myös pestä uuden vetopiirtimen lämpimällä saippuavedellä, ensimmäisen käyttökerran kunniaksi.
 Alla näet parissa kuvassa, että olen antanut "kyytiä" vetopiirtimelle. Uusi kynä on usein niin terävä ja karhea, että hyvä alkukulutus tekee ainoastaan hyvää terälle!
 Sekoita tuubista sekoituspaletille väri = purista n. puoli senttiä tuubista väriä sekoitusalustalle, ei yhtään enempää tähän projektiin tarvita ja tästäkin jää pohjien värittelyyn vielä hyvinkin.


 Pipetillä vettä värin päälle ihan mukavasti, sellaista kermakahvia tai siitä vähän maitokahviin saisi olla sekoituksen paksuus :)


 Sekoita hyvin, muutama minuutti, että kaikki klöntit sulavat varmasti!
 Kasta koko vetopiirrin väriin, näin on helpompi kirjoittaa. Eli mieluiten enemmän väriä - saat uittaa vetopiirrintä värissä - toimii paremmin.

 Ja kankaalla toimi nyt tämä yhdistelmä aivan mainiosti. Jos tykkäät kankaalle kirjoitella niin näyttää luistavan mainiosti. Pesusta en tiedä eli ei kannata ainakaan koneeseen laittaa!
Kun olet lopettanut touhun, pese hyvin kaikki välineet. Nämä akryylivärit ovat kuivuttuaan vedenpitäviä eli ei lähde pois mistään, eikä koskaan!
-------------------------------------------------
Lisää vetopiirtimien käytöstä löydät kirjastani Iloisia Kirjaimia - Oikeilla Välineillä, jota voit tilata suoraan tekijältä (minä) Marika K-K:lta klikkaamalla tätä tekstiä!

No comments:

Post a Comment