Tuesday 20 August 2013

Suihke (misti) kokeilu uusilla akryyleillä

Sain kokeiltavakseni tällaisen setin www.posliiniporras.fi + www.tekstaustarvike.fi verkkokaupoista!

Setti ihan uusia akryylivärituubeja sisältää kaikki ne värit, joita tarvitaankin, ja näitähän voi sekoitella keskenään aivan kuinka haluaa. 

Värit ovat vesiliukoisia ja jos maalaat näillä, suihkauta välissä spraypullosta vettä sekaan niin nämä värit pysyvät käyttökelpoisina todellakin pitkään. Normaalistihan akryylivärit kuivuvat niin nopeasti, ettei meinaa ehtiä pensseleitä pesemään! 

Ja kuivuttuaan nämä ovat valonkestäviä ja vedenkestäviä myös joten käyvät myös ulos!

Joka tapauksessa, itse käytän näitä suihkevärejä erilaisten taustojen ja mielenkiintoisten efektien luomiseen. Käyvät siis kaikenlaiseen taiteiluun ja kankaalle myös!


 Tähän projektiin tein himmeän suihkeen eli tuubista puristin ALLE 1sentin verran väriä suihkepullon pohjalle. Sitten lisäsin hanasta vettä sentin verran pohjalle. 

Jos haluat tummemman värin, laita esim. 2 senttiä tuubista väriä suihkepulloon ja vähemmän vettä. Mutta huomaa, suihkepullosta ei tule väri ulos jos se on liian tahmeaa!
 Sekoita kunnolla, mitä paremmin sekoitat, sen tasaisempi väri!
 Käytin tässä kortissa hyväkseni kaapista löytyneitä sabluunoita eli tuollaisia valmiiksi leikattuja kuvioita. Voit halutessasi leikata kuviot myös itse pahviin ja laittaa kuvion haluamaasi kohtaan kortissa.

Sitten suihkutat suihkepullosta väriä niin paljon kuin haluat, anna kuivua ja jos on vielä liian vähän väriä, suihkuta lisää. Anna kuivua.
 Alla kannattaa pitää hyvänlaatuista paperia myös, huomaatko kuinka ihana kuvio jää tuonne alempaan paperiin myös :)
Kysy lisää ( / tilaa ) näistä tuotteista suoraan kauppiaalta klikkaamalla tätä tekstiä!

Alla vielä englanniksi väreistä lisää tietoa:

No comments:

Post a Comment