Monday, 24 August 2020

Opi kaunista tekstausta, ihan kotona, videokurssina, juuri silloin kun sinulle sopii!

Tervetuloa oppimaan kaunista käsialaa, kalligrafiaa, tekstausta etänä MarikaKK:n kanssa!
Lue lisää holvikaupan kurssiesittelyistä (klikkaa) ja alla video, mitä tämä kurssi pitää sisällään:


Tässä ihanassa italic kurssissa, jonka saat suorittaa kokonaan etä-videokurssissa on yhteensä 3 osaa, eli OSA I aloitetaan ihan perusteista, lyijykynällä ja edetään jo heti teriin ja musteisiin, ja tehtävämonisteet tukevat tätä ja jokaiselle sivulle on video, monisteet saat tulostaa kotona, eli voit vielä monisteen tueksi katsella videolta, mitä ”tapahtuu”, ihan silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Yhteensä 24 selkeää opetusvideota tässä koko kurssipaketissa I-III, kaikki videot olen tehnyt itse ja luonnollisesti suomen kielellä ( Etelä-Pohjalaisella aksentilla höystettynä :)

Voit lähettää (tämä täysin vapaaehtoista) minulle tehtävät sähköpostilla tarkistettavaksi, ja kommentoin / autan henkilökohtaisen palautteen kanssa sinua eteenpäin.

OSA II: Toisessa osassa tehdään isot aakkoset, ensin lyijykynällä ja sitten terällä ja musteella ja tästä edetään runotaulun sommittelutehtävään ja italicin ihaniin variaatioihin ja värikkäämmän seinäteoksen tai taulun tai muun sekatekniikkateoksen tekemiseen. Kaikesta päätät itse, eli mitään ei tarvitse tehdä, jos se ei tunnu ”omalta” :)  Lue lisää holvikauppani kurssien info osiosta, klikkaa tästä!

Yhteensä osat I-III sisältävät 24 videota, jotka avustavat sinua eteenpäin! Lisäksi tulostettavat pdf materiaalit jokaiseen videoon!


Eli miten homma toimii, Kun olet maksanut kurssin, saat heti videolinkit sekä pdf. materiaalit käyttöösi. Pääset siis heti harjoittelemaan. Jos ostat koko paketin materiaaleineen päivineen, saat kaikki tarvikkeet kotiisi sitten muutamassa päivässä. Kaikkien kurssien materiaalit saman tien käyttöösi. Eli pääset heti katsomaan tulosteita ja videoita.

Kysy lisää marikakkshop@gmail.com tai klikkaa holvikauppaan lukemaan lisää kursseista tästä

Minulla on holvikaupassani paljon erilaisia videokursseja, alla esite tai klikkaa lukemaan lisää suoraan kaupan kurssiesittelyihin holvi.com/shop/marikakkshop
Marika KK:sta vähän:

Olen Marika KK, + 40v ja asun Etelä-Pohjanmaalla poikani  ja ihanien koirakarvattiemme kanssa. Teen taidetta ja kalligrafiaa lähes täysipäiväisesti ja tuotan kirjainprojekteja joita olen tehnyt mm Taika- ja Ihana-lehtiin. Lisäksi opetan kalligrafiaa ympäri suomen ja olen vetänyt taide/kalligrafiatyöpajoja Los Angelesissa, USA:ssa, jossa myös kirjani Happy Lettering with the Right Tools julkaistiin (2015).

Kalligrafia on muutakin kuin korukirjaimia onnittelukorteissa. Viivat ja koukerot avaavat
oven kaunokirjoitustaiteen kiehtovaan maailmaan, josta en sinne astuttuani ole halunnut poistua.

Olen opiskellut kalligrafiaa toistakymmentä vuotta, mutta rakkaus kirjaimin ja
väreihin roihuaa vielä, kuin alkutaipaleella. Toiselta ammatiltani olen valokuvaaja.
Sommittelutaidosta ja yllättävien tilanteiden hallinnasta on hyötyä myös kalligrafiassa.

Kynät, terät ja siveltimet ovat intohimoni, mutta kirjoittaminen
onnistuu yhtä hyvin katuharjalla tai kuusenoksilla. Kursseillani ja niin suomalaisissa
kuin ulkomaalaisissakin aikakauslehdissä esitellyissä projekteissani
kannustan kalligrafian harrastajia leikilliseen luovuuteen. Ilo kirjoittaa työhön piiloviestin:
nämä kirjaimet on tehty rakkaudella.

No comments:

Post a Comment