Friday 21 October 2022

Elämän blokki - Life’s Block
 Sain teokseen alkusysäyksen tilasta jossa jatkaminen, eteenpäin meneminen, luovuus, tuotteliaisuus ja motivaatio mystisesti katoavat, ja tuntuu, ettei pääse etenemään missään asiassa. 


Tämä voi olla elämässä, traumaattinen kokemus tai iso elämänmuutos, jossa tunnet ettei tästä esteestä eli blokista ikinä selviä yli. 

Lopulta tietenkin selviämme esteistä ja pääsemme eteenpäin ja elämä on jopa tuotteliaampaa ja upeampaa selviytymisen jälkeen. 

Siitä syystä blokkini on kultainen ja hohtelee kuparia, että aina on toivoa ja blokki kestänee vain hetken verran ja taas mennäön eteenpäin. 

Antaa blokin tulla ja olla, siten se käydään läpi ja päästetään pois, ja näin hypätään esteen yli-eteenpäin.  


Olen itse muotoillut polyuretaanista ja kipsistä veistoksen. 


Veistos asetetaan tason päälle sellaisenaan tai ohuelle mustalle puusta leikatulle&maalatulle lattiajalustalle, joka tulee teoksen mukana. Veistos seisoo itsenäisesti esim. lattialla. Teos on kevyt eli voidaan laittaa myös lasihyllylle. 


Teos on signeerattu.

I was inspired by an idea of a Block, which can happen in life, traumatic change in life  or in your creativity. Also, it Is Probably Just Something You've Made Up In Your Head and that is why my block is golden and shimmers copper. It is a state of mind which you can overcome, beat it :)


Then, provide the practical information:

The sculpture is moulded from polyurethaine and clay, added gold leaves  and copper paint. 


The sculpture can be placed on a shelf or desk. There is black wooden plate, which can be as a stand for it. 


No comments:

Post a Comment