Monday, 30 July 2012


Teokseni USA:n Portlandin "The Poetic Pen"-näyttelyssä voitti museoiden ja yliopistojen taidehankinnoista vastaavien ihmisten äänestyksen ja työni siirtyy nyt lopullisesti yliopiston taidekokoelmaan. Yliopisto jossa työni sitten on esillä heidän kokoelmissaan, onGeorge Mason University ja sijaitsee Virginiassa. Toivottavasti pääsen joskus katsomaan sitä. 

Toisaalta on haikea olo, pidin itsekkin tosi paljon juuri tästä teoksesta. Mukavaa, että se voi tuoda iloa ja inspiraatiota jollekkin taideopiskelijalle uudessa "kodissaan". Alimmaisena löydät linkin, jossa lisää kuvia kirjasta.Congratulations, Marika! This book was selected by our university and museum customers to win the Librarian’s Choice Award Purchase Prize. 23 Sandy will purchase this book and donate it to one of those libraries.


http://23sandy.com/works/products-page/poetic-pen/finding-myself

4 comments:

 1. Onnea Marika!

  Amerikoissakin on nyt huomattu se mitä me sun oppilaat olemme tienneet jo kauan - sä olet todella taitava!

  Leila

  ReplyDelete
 2. Kiitos, kiitos : ) Olihan hieno kokemus tämä ja toivottavasti joskus "vaavia" pääsen sinne virgiiniaan katsomaan sitten ettei vallan tule ikävä...
  Nyt vaan nöyrästi uutta oppimaan, taas muutaman viikon päästä olen koulun penkillä Lontoossa ja ihmetellään että kun ei se marika ole vieläkään oppinut sitä ja tätä ja tuota : ) eli huippujen oppiin pääsen jälleen "tentattavaksi" : )

  ReplyDelete
 3. Upeaa! Hieno saavutus! ONNEA!!!!

  ReplyDelete
 4. Kiitos kiitos : ) ja jos kuljette nurmossa, nurmon kirjastossa onpi nyt tämän kuun ajan näyttely kalligrafiasta.

  ReplyDelete