Monday, 4 March 2013

Kirjastolla tapahtuu

Tänään asettelin näytteille uuteen Seinäjoen kaupunginkirjastoon kalligrafiatöitäni: toivomuksena oli ihan "raakileita" ja projektipäiväkirjoja jne. eli enemmänkin, miten ne kalligrafiatyöt syntyvät - ei niinkään valmiita, hienoja töitä esillä.
Todella mielenkiintoinen ajatus ja sopii jotenkin uuden kirjaston genreen, että töideni tekoprosessi näkyy. Laitoin siis esille kaikenlaista aiheeseen liittyvää.
Olin koko aamun aina klo 14 saakka tekstaamassa paikan päällä ja aivan ihania vieraita siinä kävi katsomassa tekemistäni ja paljon tuli kyselyitäkin. Ja kahviseuraakin minulla oli : )
Tässä kuvia tästä päivästä. Työt ovat esillä pari viikkoa, eli jos käyt kirjastolla, kurkkaa näyttely, ja kirjoja saapi selailla  :)4 comments:

 1. Kiitos :) tämä oli tavallaan mini näyttely, koska kaikki työt on ison tason päällä. Lasilevy auttoi tosi paljon, sen alle sain paljon tavaraa.

  ReplyDelete
 2. Hienoja töitä - kannatti käydä katsomassa!

  Samalla sai ihailla seinäjokelaisten uutta näyttävää kirjastoa :-)

  ReplyDelete
 3. Suuri kiitos, että kävit katsomassa, ja olet oikeassa, uusi kirjasto on todellakin taidon näyte. Aivan upea paikka ja oleskelutila.

  Oikein aurinkoista kevään jatkoa sinulle!

  Marika

  ReplyDelete