Sunday, 13 April 2014

Kirjantuunauskurssi-mixedmedia tekniikoin


 Jos innostuit, kysy laajempaa kurssiesitettä, jossa on lisätietoja kaikesta mahdollisesta, 
tähän kurssiin liittyvästä (hinnat,kellonajat,missä, mitä ja milloin jne.) 


 Klikkaa tästä, niin pääset katsomaan lisää kuvia kurssilta

I Mitä?
Tällä viikonloppukurssilla ei tehdä kirjasta käsilaukkua eikä ovikranssia vaan tuunataan kirjasta ihan uudenlainen teos. Sinun näköisesi teos.
Lähde matkaani tälle kurssille ja muutetaan kierrätyskirjasi hienoksi värikkääksi tai hyvinkin yksinkertaiseksi teokseksi joka heijastelee juuri sinun tyyliäsi.
Opit ison määrän niksejä ja vinkkejä mm. miten tehdään salalokeroita, ikkunoita, erilaisia taskuja –pystyyn ja vaakaan- sekä taitoksia muistoille tai pienille tavaroille. Opit luomaan lisää tilaa kirjaan jatketuilla sivuilla, maalaamaan gessolla ja käyttämään ohuita riisipapereita hyödyksesi ja paljon muuta. Emme luonnollisesti unohda sitä tärkeintä eli kirjoittamista kirjaan: kynillä, tusseilla, musteilla jne.
Kaikki kurssilla oppimasi vinkit ja tekniikat voit suoraan siirtää ihan vaikkapa korttiaskarteluun tai seinätauluihin, puhumattakaan valokuva-albumien tuunauksesta/skräppäyksestä. Tämän kurssin jälkeen voit omatoimisesti jatkaa uusien kirjojen tuunausta myöhemminkin omatoimisesti.
Englanniksi kirjan tuunaus on Altered Book Arts, joka kuulostaakin aika hienolta : =) 
Pilkon opittavat asiat selkeästi joten KAIKKI pysyvät mukana, sitä ei tarvitse murehtia.
Opettajana kuvataiteilija-kalligrafi Marika Koskimäki-Ketelä

II Missä ja milloin?
Päiväkurssi (2 päivää)  taidetekstaamolla 8.-9.7.2014 / Tiistai ja keskiviikko klo 9-16 
( n. 13km Seinäjoelta, 15km Jalasjärveltä ja 17km Ilmajoelta, n.85km Vaasasta )

III Kurssilla saat käyttöösi:
kaiken sen materiaalin mitä kirjan tuunaukseen tarvitaan –väreistä kyniin ja luonnonsienistä siveltimiin. Akryylivärit, guassivärit, paljon erilaisia papereita, lyöntimetalleja (kultaa ja hopeaa, lehtinä), vesiliukoiset puukynät, pastellit, inktensen blokkivärit, liquitexin värit ja tussit, kalvopaperit ikkuinoiden tekoa varten, leimasimia, sakset, vesiliukoiset öljypastellit, kirurginveitset, linotelat, liimat ja kohokuviointilaite erilaisine muotteineen ovat käytössäsi ja paljon muuta. Lisäksi kalligrafiavälineet, terät, varret, siveltimet ja vetopiirtimet jne. Myös ohuet japaninpaperit/riisipaperit, teemme nimittäin niihin tekstejä ja ne liitetään sujuvasti kirjaan.
En luettele kaikkia välineitä nyt tässä mitä käytämme mutta joka tapauksessa kaikenlaiset taide/koristelu- tekniikat, värit ja vempaimet tulevat tutuksi tällä kurssilla. Osaksi pystymme työskentelemään myös ulkona, koska pidän itse kesällä ulkona työskentelystä. Luonnosta voimme hakea myös materiaaleja kirjoihin tai ainakin ideoita ja inspiraatiota

Kysy laajaa kurssiesitettä sähköpostitse tästä klikkaamalla!

Taidetekstaamon kurssitilassa järjestetään ympäri vuoden kaikenlaisia
kädentaidon ja tekstauksen kursseja, pidämme kursseja myös ympäri
suomen ja välillä myös usa:ssa saakka. Klikkaa tästä, niin pääset
päivitettyyn kurssikalenteriimme. Tai kysy meneillään olevista kursseista
sähköpostitse, tästä klikkaamalla

No comments:

Post a Comment