Wednesday 11 May 2022

Haluatko oppia maalaamaan akryyliväreillä?

 

1,5 päivän tehokurssi - opetus, ruokailut ja majoitus kaikki samassa paikassa, ihanassa miljöössä! Tule maalauksen alkeispajaan maalaamaan nopeasti kuivuvilla ja helposti sekoiteltavilla akryyliväreillä canvas-taulu itsellesi tai vaikka lahjaksi! 

Tämä on innostava akryylivärimaalauskurssi aloittelijoille, jossa opitaan perusteita, sekoittamaan akryylivärejä ja maalaamaan niillä taulu. Opit sekoittamaan ja laimentamaan akryylivärejä, jotka kuivuvat nopeasti, joten niiden kanssa työskentely on mielekästä ja työn tulos näkyy nopeasti.

Työpajan alussa opitaan sommittelua, taulun pohjustamista, akryylivärien sekoitusta, suunnittelua sekä kuvioiden tekoa. Luonnokset tehdään ensin harjoituspapereille, ja sen jälkeen mietitään sinun tauluusi sopivat värit ja kerätään ajatukset yhteen. Sommitteluharjoitusten jälkeen canvas-taulun työstäminen aloitetaan pohjan käsittelyllä.

Pohjan kuivuessa suunnitellaan taulun lopullinen muoto eri tekniikoita kokeillen. Epäonnistumisen vaaraa ei ole, sillä koko taulu maalataan ensin harjoituspaperille. Taulut viimeistellään viimeisenä kurssipäivää. Kurssin aikana voi ehtiä maalaamaan useammankin teoksen.

Opettaja Marika pilkkoo asiat niin, että kaikki pysyvät menossa mukana. Kurssi sopii siis ihan vasta-alkajillekin. Pidit itseäsi sitten taitelliisena tai et, tämän kurssin jälkeen inspiraatiosi on korkealla ja osaat erilaisia tekniikoita uusien taulujen tekemiseen.

28.-29.7.2022 (to klo 15-20 ja pe klo 9-14.15)

Paikka: Etelä-Pohjanmaan Opisto (Opistontie 111, 60800 Ilmajoki)


Majoittumismahdollisuus Etelä-Pohjanmaan Opistolla kurssin aikana. Majoituksen hinta on majoitustasosta riippuen 31 € tai 28 € / hlö / yö, hintaan sisältyvät aamu- ja iltapalat kurssien aikataulun mukaisesti sekä opiston liinavaatteet ja pyyhe. Yhden hengen huoneesta peritään lisämaksu 11 € / yö.

Huoneen avaimen voi noutaa toimistoltamme ennen kurssin alkua. Lisätietoja majoittumisesta kurssikutsussa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen 7.7.2022 mennessä tästä linkistä. Www.epopisto.fi 


Opiston toimisto
puh. 06 425 6000 tai toimisto@epopisto.fi



Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.




No comments:

Post a Comment