Wednesday 30 May 2012

Lasten kanssa, Tulip 3d väreillä canvastaulut !


Nämä ihanat muistot omien lasten maalaamana tai kuten minun tapauksessani, kummilasten maalamat teokset voit ripustaa vaikka olohuoneen seinälle

Tarvikkeet:
-Vesivärit tai lapsille sopivat sormivärit
-Tässä käytin 15x15cm kokoisia valmiita canvaspohjia joita saa askarteluliikkeistä
-Tulip 3D kohovärejä; metallin värisiä ja kimaltelevia värejä (HanArt Oy)
-Suojaa pöytä mahdollisilta maaliroiskeilta

Anna lasten maalata omat kanvastaulunsa. Pienemmät lapset tietysti saavat sotkea oman maun mukaan ja isommat osaavat jo käyttää siveltimiä ja mahdollisesti akryylivärejäkin. Omat kummilapseni maalasivat taulut kukin itse tarvikkeilla jotka vein heille kotiin. Tässä on myös mahdollisuus tehdä kummilasten kanssa yhdessä jotain mukavaa. Ja luonnollisesti omat lapset voit ottaa mukaan maalaamaan myös.

Kovin tarkkana teoksen “laadusta” ei kannata olla, varsinkaan pienten lasten kanssa. Tämä on kuitenkin kaikille hauskaa yhdessäoloa.

Kun taulut ovat kuivaneet, kirjoita tekijän nimi ja ikä, halutessasi myös päivämäärä teoksen päälle tulipin kohovärein. Näin muistaa paremmin minkä ikäisenä taulu on maalattu.  Tämän upeampaa taidetta ei omilla seinillä voisi ollakkaan. Tässä käytin Tulip kohoväreistä metallin hohtoista kullan väristä tuubia.

Tulip kohoväreillä voit kirjoittaa suoraan tuubia puristamalla. Ei siis tarvita muita välineitä apuna. Pullon annostelukärki on oikein hyvä kirjoittamiseen. Voit käyttää ihan omaa kaunokirjoitusta tai käsialaasi.


No comments:

Post a Comment