Tuesday, 6 August 2013

Sain olla jälleen mukana kirjan teossa :)

Vihdoin uskallan julkistaa tämän kirjauutuuden, olen joutunut säilyttämään salaisuutena niin kauan : )

 Kirjaan olen siis kuvannut kaikki siinä olevat kuvat, kuvaukset ovat olleet jo ajat sitten mutta nyt kuulin Heidiltä, että kirja on valmis ja tulee piakkoin kauppoihin!

Siis niin ihunia, niin ihunia, niin ihunia oli noi Heidin nallet, että............... Ja kaikki käsinvalmistettuja, aidoin, vanhan ajan menetelmin! Lisäksi, jokainen nalle on oma yksilönsä, oma persoonansa!


Pehmoinen nalle on aina herättänyt ihastusta niin lapsissa kuin aikuisissakin. Nalleja on valmistettu aidosta ja synteettisestä turkiksesta, mohair- ja villakankaista, puuvilla- ja tekokuitukankaista ja jopa risuista.

Heidi Kinnunen halusi tehdä nalleja omien lampaidensa villasta ja alkoi etsiä ohjeita, joita oli tarjolla monenlaisia vesihuovutetuista nalleista aina neulahuovutettuihin miniatyyrinalleihin. Antiikkinallekarhujen muoto ja jämäkkyys on lähtökohtana tämän kirjan nalleille. Ne valmistetaan raakavillasta huovuttamalla, ompelemalla ja täyttämällä. Näillä nalleilla on liikkuvat nivelet, lasisilmät ja vanhan ajan nallekarhun arvokas olemus.

Tekijä: Heidi Kinnunen
Kuvat: Marika Koskimäki-Ketelä

ISBN 978-952-254-166-6
Nidottu, 120 sivua (arvio)
Ovh 30 €

Lisätietoja:http://www.moreenikustannus.fi/Products.asp?document_id=910&cat_id=910

No comments:

Post a Comment