Friday, 16 August 2013

Syys uutta :)

Olipa hauska ajatus, niinkuin muodissakin, kädentatojen alallakin kauppoihin saapuu syys uutuudet :)

Joka tapauksessa, eksyin tietenkin posliiniportaaseen, eilen, juuri kun sinne oli saapunut vaikka ja mitä uutta.....pöydät notkuivat mitä mielenkiintoisempia uutuuksia.

Olen jo päättänyt, etten innostu mistään mutta kuinka ollakkaan....Katso nyt tätäkin; laadukkaat W&N guassivärit tietysti, ensinnäkin mielettömän kirkas väriuutuus mutta katso tuota söpöä uutta hopeanväristä tuubia! Valmistaja on vaihtanut valkoisen tuollaiseen alumiiniseen kuoreen. Tykkään!

Akryyliväreistä pitäville, tässä lajitelmassa oli kaikki värit mitä tarvii ja pienessä koossa, ei tarvitse ostaa sitä isoa tuubia, joka kestää vielä jälkipolvillekkin :)  Sopiva paketti työkalupakkiin.
 Siis tää purkin väri ratkaisee tämän jutun! Spraypullo, johon saa tietysti itse sekoittaa omat mistit jne. Mutta niin vintage henkinen, että tuntui olo oikein taiteilijalta :)
 Ja kultahippuja :) Nämä kultalehdet ovat siis pieninä paloina jo, valmiissa muovisessa kovassa rasiassa, eli täältä on helppo napata paloja omiin kortteihin jne. Tykkään!Tässäpä yksi tärkeimmistä-nimittäin pikkuvetopiirrin-mutta tämä malli oli jälleen ihan erilainen, kuin minulla ennestään on. Jotenkin söpömpi.

Käykäähän tutustumassa www.posliiniporras.fiNo comments:

Post a Comment