Tuesday, 10 January 2017

Modernia Kalligrafiaa - hiusterällä kaunoa HELSINKI 3.2.2107

Perjantaina 3.2.2107 Aamukurssi Modernia Kalligrafiaa, TaavaNaisen kurssitilassa Sirrikuja 1A 2.krs, 00940 Helsinki klo 11-13


Kurssilla taituroidaan hiusterällä, kynillä ja osaksi myös teräväkärkisellä siveltimellä ihania kaunokorjoituksen tyyppisiä kirjaimia, modernilla twistillä. Tehdään myös erikoisempia, värikkäämpiä ja isopia kirjaimia, käytetään kultaa, kärkisiveltimiä ja tusseja sekä vesivärejä. Opit pieniä kikkoja ja ohjeita, joilla saat kirjaimiisi lisää eloa ja väriä. 

Opettaja paloittelee kirjaimet niin, että kaikki pysyvät varmasti mukana. 

Kurssi sopii kaikille: uusille innokkaille aloitteiljoille, askartelijoille, morsiamille hääkutsuja ja –kuoria ajatellen, sekä jo kalligrafiakursseja aiemmin käyneille. 

Kurssin hintaan 50e sisältyy kaikki kurssilla käytettävä materiaali. Kurssimaksu sisältää siis kurssipäiväksi käyttöösi terät, kynänvarret, musteet, kullat, värit, siveltimet sekä harjoituspaperit. Kotiin lähdet kauniisti tekstatun kortin ja kuoren SEKÄ oman terän, musteen ja kynänvarren kanssa, ja voit jatkaa harjoituksia kotona. Materiaalimaksuun sisältyy myös opetusmonisteet (erilaiset aakkostot jne.) sekä harjoituspaperia.

Kurssimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä, kun vähimmäismäärä 8 osallistujaa on kasassa. Ilmoittautuminen mahdollisimman pian, että opettaja pääsee tilaamaan tarvikkeet.

PS. Kurssilla on myynnissä erilaisia kalligrafiaan liittyviä tarvikkeita, joten jos haluat, voit varata tähän shoppailuun rahaa mukaan/myös pankkikortti käy.

Sinun tarvitsee vain tuoda itsesi paikan päälle. Voit halutessasi ottaa runoja tai mietelauseita tai vaikkapa osoitteita, jos haluat harjoitella kutsujen tai kuorien tekstausta. 

Jos sinulla on jo olemassa kalligrafiavälineitä, voit halutessasi ottaa ne mukaan ja tekstata omilla välineilläsi. 

Kysy lisää / ilmoittaudu sähköpostiin(klik)

Tai voit soittaa Marikalle 040-5555474

Varaa mukaan mahdolliset omat välipalat


No comments:

Post a Comment