Tuesday, 10 January 2017

Värikästä tussitekstausta - kalligrafiakurssi HELSINKI 3.2.2017

Kalligrafiaa, korutekstausta tusseilla, yhden illan tehokurssi perjantaina 3.2.2017 klo 17-20 TaavaNaisen kurssitilassa, osoitteessa Sirrikuja 1A, 2krs, 00940 Helsinki


Tehokkaalla kurssilla opimme käyttämään värikkäitä tekstaustusseja ja tekstaamaan niillä kauniisti,
koukeroita ja kirjaimia sekä tekstejä. 

Lisäksi pääset kokeilemaan huippusuosittuja Pilot Parallel -kyniä ja niiden mahdollisuuksia. Ajan salliessa kokeillaan myös sivellintusseja.

Oletko aina halunnut kirjoittaa kauniisti kortteihin ja muistamisiin. Nyt sinulla on mahdollisuus oppia kalligrafian/korutekstauksen perusteita helposti, tusseilla.
Kurssilla  tutustumme tusseihin ja käymme läpi kirjainten perusvedot. Opit kaikki kirjaimet ja aakkoston perusteet, niin pienet kuin isotkin kirjaimet. Teemme kirjaimet italik- nimisellä kirjaimistolla joka on juuri sopiva kaikenlaisiin onnitteluihin, paketti- ja joulukortteihinkin. Perusasioiden jälkeen kokeilemme lisätä kirjaimiimme niitä ihania koukeroita ja yksityiskohtia,  lisäksi tekstaamme sanoja ja lauseita.  Zig-tusseilla on helppo aloittaa tämä kalligrafiaharrastus ja värejä löytyy laidasta laitaan. Opimme myös kirjekuorien tekstausta ja vähän erilaisia sommitelmia kuorien ilmeeseen.
Kurssilla on myynnissä kalligrafia- ja tekstaustarvikkeita, tusseja ja kyniä. Voit varata rahaa / pankkikortin shoppailua varten.


Kurssin hintaan 50e sisältyy kaikki kurssilla käytettävä materiaali. Kurssimaksu sisältää siis kurssipäiväksi käyttöösi tussit sekä harjoituspaperit. Kotiin lähdet kauniisti tekstatun kortin ja kuoren SEKÄ oman tussin kanssa ja voit jatkaa harjoituksia kotona. Materiaalimaksuun sisältyy myös opetusmonisteet (erilaiset aakkostot jne.) sekä harjoituspaperia. Kurssin hintaan sisältyy erilaisten muiden tekstausvälineiden (pilot parallel pen jne.)

Kurssimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä, kun vähimmäismäärä 8 osallistujaa on kasassa. Ilmoittautuminen mahdollisimman pian, että opettaja pääsee tilaamaan tarvikkeet.


Kysy lisää / ilmoittaudu sähköpostiin(klik)

Tai voit soittaa Marikalle 040-5555474


No comments:

Post a Comment