Saturday, 4 August 2012

Hääpäivän kynttilän koristelu-Anniversary Candle:

Tämä tekniikka sopii mihin tahansa kynttilän koristeluun ja millaisiin hää-, synttäri- ja polttarijuhliin. Voit tuunata tavallisista kynttilöistä todella juhlavan näköiset. Ja tietysti ihan kotikonstein! Kaikki kallgrafit tietävät, että kaikki harjoituspaperit kerätään AINA talteen, oli ne sitten kuinka arvottoman oloisia sillä hetkellä. Nyt tähän projektiin tarvitset juurikin ihan muutaman suikaleen tekstauspaperia. Jos ei heti ole käsillä sinulla juuri tekstattuja papereita, voit ilman muuta käyttää valmiita skräppäyspapereita joista löytyy myös aivan ihania ja romanttisia tekstejä. Niitä löydät esim. www.paperinauha.fi verkkokaupasta.

 Minun tapauksessani hääpäivä lähestyy nopeaa tahtia joten halusin tehdä jotain ihanaa hääpäivämme kunniaksi. Joten, kaivoin laatikoita ja löysin sieltä uumenista noita muovisormuksia, jotka ostin aikanaa www.haakauppa.fi nimisestä häätarvike nettikaupasta, somiste osastolta. Tarvitset kynttilän, erilaisia papereita ja nauhaa sitomiseen.
 Revi paperista ihan reippaasti eri leveyksisiä suikaleita, koesovita niitä yhteen ensin ihan pöydällä. Näin voit katsoa vielä että mitkä paperit sopivat yhteen ja haluatko vielä repiä lisää jne. Voit tehdä vaikka kuinka monta kerrosta ja kuinka leveästi tahansa.
 Sitten vaan revit ne oikeaan leveyteen, ei niin tarkkaa ole, sillä ne peittyvät hienosti toistensa alle. Kierrä nauhaa tiukasti kynttilän ja paperien ympärille ja lopuksi laita umpisolmuun päät.
Nyt voit lisätä sitten bling-blingiä vähän, koristeita, nappeja tai vaikka juuri sormuksia! Ja koko hommaan meni aikaa kaikki 10 minuuttia. Nämä kynttilät kelpaa antaa vaikka lahjaksi hääparille!
Vinkki kierrättäjille! Kokeile myös vessapaperilla, pitsillä tai vanhoilla ruseteilla, joita on esim. rintsikoiden nauhoissa. Kaikki siis käyttöön ennenkuin heität pois. Usein löydän tosi paljon rusetteja jne. kirpputoreiltakin. Voit tuunata nämä kynttilät uudelleen ja uudelleen, aina sesongin mukaan. Aina löytyy harjoituspapereita punaisena jouluksi ja oransseja syksyksi tai vaikkapa ihanan vaaleanvihreitä pääsiäiseksi jne...... inspiroivaa....
HOX! Älä jätä tällaista kynttilää koskaan palamaan yksin ilman valvontaa!

No comments:

Post a Comment