Thursday, 16 August 2012

ZIG-tusseilla kalligrafiaa MINIkurssi tulossa!

Kysy lisää tästä kurssista www.tuuliadesign.fi osoitteesta!

4 comments:

 1. Tännekkin voisin tulla, kynät mulla jo on :)

  ReplyDelete
 2. Hieno homma, yhden kynän saakin sitten kotiin viemisiksi. Ilmoittaudu Tuulia Designiin suoraan, kurssille mahtuu n.13 joten kannattaa hetimiten soittaa / mailata sinne... Mutta kivaa ois nähdä sielläkin sitten! Terkuin Marika K-K

  ReplyDelete
 3. Voi hitsi, olispa kiva osallistua. Ostin juuri kaverin askartelukaupan jäämistöstä ison kasan näitä ZIG tusseja. On vaan vähän kaukana yämä Kauhava.

  ReplyDelete
 4. Moi, olipa ihanaa lukea kommenttejasi ja aivan upeata että eksyit blogiini. Loistavaa, että menet kursseille tästä iki ihanasta kalligrafiasta. Kun opit perusteet, voit sitten kokeilla omin päin mitä vaan-tusseja ja vaikka mitä : ) Toivottavasti joskus pääset kursseille. Missä päin aloitat kurssisi? Melko varmasti tunnen ohjaajan.
  PS: kun innostut, liity ihmeessä kalligrafiayhdistyksen jäseneksi. Muuta ei tarvi tehdä kuin maksaa 25e ja saat 4x vuodessa aivan upean lehden, täynnä ideoita ja kirjainmalleja jne. ja extrana 1x kuukaudessa ilmestyvän emailkirjeen, jossa kerrotaan uusista kursseista ja kaikenlaisesta kalligrafia asiasta www.kalligrafia.org on sinne osoite. Tervetuloa kalligrafian maailmaan, varmasti saat ikuisen harrastuksen tästä : )

  ReplyDelete