Thursday, 2 August 2012

Logon suunnittelu ja tekstaus

Logon suunnitteluun liittyy aina paljon muutakin, kuin pelkästään sen kirjoittaminen. On otettava huomioon lukuisia asioita, kuten lopullinen käyttökohde, asiakkaan toiveet, värit, koko, saako olla perinteinen vai railakkaampi ja vaikka mitä muuta. Tässä tapauksessa lähdettiin suunnittelemaan asiakkaalle logoa ja lähtökohtana saaren nimi: Norrgrund! Aivan ihana nimi ja tarina sekä fiilis, olin ihan sfääreissä jo ennenkuin kävin siellä nettisivuilla tsekkaamassa tämän saaren tarinoita. Käy ihmeessä katsomassa tästä linkistä http://www.norrgrund.net/ miltä valmis logo näyttää ja lisäksi tutustu saaren tarjontaan.

Ohessa kuva valmiista, lopullisesta logosta ja muutamia luonnoksia siitä, miten siihen päädyttiin. Matka oli pitkä ja emailia läheteltiin asiakkaan kanssa ees taas mutta lopputulokseen olemme molemmat nyt todella tyytyväisiä. Haettiin nuorekasta, leikkisää tunnelmaa MUTTA selkeyttä, luettavuutta ensi silmäyksellä.

Asialla sai tälläkin kertaa olla iloinen kalligrafi Marika Koskimäki-Ketelä : )

Inspiraation lähteenä minulla oli juuri täältä saaren alueelta otettu kuva, sekä teksti asiakkaan nettisivuilta ja siitä se ajatus sitten lähti....

"Keskelle karun kaunista luontoa merelle, saaristoon. Auringonlasku, kalastusta, marjastusta, metsästystä, rauhaa ja lämmin sauna, aivan Selkämeren Kansallispuiston äärellä. Kaikki mitä toivot luontolomaltasi! Tarjoamme mökkimajoitusta ja venekuljetuksia Pohjois-Satakunnassa Merikarvialla, Ouran saaristossa. Sinulle, joka kaipaat elämääsi rauhaa, hiljaisuutta ja hyvää mieltä. Tule löytämään itsesi uudelleen, kaukana arjen kiireistä ja murheista! "

No comments:

Post a Comment