Wednesday, 22 August 2012

Kalligrafialyhty IHANA lehden ohjeiden mukaan

 Nämä lyhdyt on valmistettu uusimman Ihana -lehden mukaan www.ihanalehti.fi ja nyt sitten vaan tuunataan lisää siellä kerrottujen perusohjeiden mukaan. Ja kun rullaat alemmas, tämän kirjoituksen lopussa on tietoa siitä ´perjantaipajasta´ johon voit tulla lyhtyjä tekemään koko päivän non-stoppina.


 Huomasin näitä tehdessäni, että tämä on kertakaikkiaan ihan loputon "suo" eli keksin koko ajan lisää käyttökohteita ja ideoita näitä tehdessäni.
 Mietin, että miten ihanat menu ja ohjelma listat nämä olisivat hääpaikalle ja upea lisä hääjuhlien koristeluun. Pöytäkoriste ja menu sekä ohjelma, kaikki samassa ja vielä hyödyllisesti.
 Ja nimikirjaimet, siis juhlakalun tai hääparin....
 Suosittelen, että luet aloitus ja tarvikeohjeet Ihanalehdestä ja sitten vaan tuunaamaan oman näköisiä lyhtyjä syysiltoihin....ja joululahjoiksi myös! Kokeile sähkövalojen lisäksi näiden sisälle myös niitä tuikkuja jotka toimii paristolla, näin ei tarvi sitä johtoa sitten miettiä, että mihinkäs sen oikein laittaisi.
Näitä lyhtyjä pääset tekemään NON-STOP työpajaan Seinäjoelle taitopuoti Paperinauhaan 28.9 klo 11-17 www.paperinauha.fi  ja siellä kokeillaan erilaisia tusseja ja valmistetaan kaikenlaisia lyhtyjä. Voit tulla koska vaan tuon päivän aikana osallistumaan, siellä on pieni materiaalimaksu mutta jäähän  hyvä mieli, idea tulevaan ja lyhty mukaan kotiin vietäväksi. Ja olisi kiva nähdä teitä blogin lukijoita oikein "oikeasti" sitten siellä. Tervetuloa, toivottaa iloinen kalligrafi Marika Koskimäki-Ketelä ja tässä vielä linkki kurssipaikan tietoihin http://www.paperinauha.fi/perjantaipajat-i-18.html

2 comments: