Sunday, 6 June 2021

Hand Lettering - tekstausta siveltimellä video/etäkurssi


Kokonaan kotona suoritettava kurssi, joka sisältää videoita, tulostettavia pdf aakkostoja & ohjeita/ideoita. Tämän tekstauskurssin saat tehdä omassa rauhassa, juuri silloin kun sinulla on aikaa. Selkeät, suomenkieliset videot ja tulostettava materiaali opastavat sinua kohta kohdalta eteenpäin. Klikkaa tästä lukemaan lisää kurssista verkkokauppaani


Kurssin maksamisen jälkeen saat heti käyttöösi videolinkit sekä tulostettavan pdf materiaalin sähköpostiisi. 

Tehokkaalla alkeiskurssilla opimme käyttämään värikkäitä sivellintusseja ja tekstaamaan niillä kauniisti, koukeroita ja kirjaimia sekä tekstejä. Opit sivellintussien eroista ja käyttämään tavallistakin sivellintä vesivärien kanssa kirjainten tuottamiseen. Vasenkätisille on oma video, miten paperia ja kynää kannattaisi pitää, että käsi ei "sotke" kirjaimia. Tästä pääset kauppaani shoppailemaan ja tutkimaan lisää kurssitietoja.

Saat linkin ja salasanat yhdeksään selkeään opetusvideoon, sen lisäksi kotona printattava/tulostettava pdf materiaali lähtee sinulle sähköpostiin ostoksen jälkeen. Tulostettavissa materiaaleissa on mm. erilaisia aakkosia kopioitavaksi, harjoituksia siveltimen kanssa, valmiita sanoja ja lauseita jne. 

Shoppaile kurssi tai lue lisää erilaisista muistakin kursseistani täältä, klikkaa :)

kiitos kun käväisit blogissa,

marikakk


No comments:

Post a Comment