Sunday, 6 June 2021

MAINOSTEKSTAUS kurssi, kotona videokurssina

Nyt sinulla on mahdollisuus oppia MAINOSTEKSTAUSTA suomenkielisten videoitten ja asiaa auttavien .pdf tulosteiden kanssa, kotonasi, omassa rauhassasi, silloin kun sinulla on aikaa. 

klikkaa tästä lisätietoihin, ja voit shoppailla kurssin sieltä myös halutessasi

Olen tehnyt viisi+1 extra suomenkielistä videota käyttöösi, joissa alusta alkaen kerron, miten mainostekstauksen tusseja käytetään, miten ne aakkoset syntyvät ja video videolta siirrymme isoihin ja pieniin aakkosiin, numeroihin ja mainosten tekstaamiseen. Kurssin videoissa käyn läpi kaikki kirjainten perusvedot. Voit katsella videoita läpi niin monta kertaa kuin haluat, painaa välillä pause nappulaa ja kokeilla itse ja jatkaa taas videoiden katsomista, ihan omassa rauhassa kotonasi. Tulostettavat monisteet tukevat harjoituksia. Kurssiin kuuluu tulostettavat A4 kokoiset .pdf monisteet sekä 5+1 extra videota, joissa paloittelen kaikki opittavat asiat selkeisiin osioihin.


 

MITÄ? Mainostekstauksen perustekniikka, julisteiden ja hintatietojen tuottaminen tekstaustussilla. Perehdymme yksinkertaisten mainosten tekstaamiseen tussi- ja huopakynillä. Opettelemme kirjainten vetosuunnat sekä kynäotteen jonka jälkeen rakennamme kirjaimet oikeiden mittasuhteiden mukaan. Aloitamme suuraakkosista ja siirrymme sitten numeroihin. Tehdään myös juliste- ja hintalappusommitelmia. 

KENELLE? Kurssi on tarkoitettu aloittelijoille joten kurssin alussa ei tarvitse osata yhtään tekstausta tai kirjoittamista. Kurssi sopii mainiosti niille, jotka tarvitsevat julisteiden tai hintalappujen sekä pienien korttien tms. tekstaustaitoa yrityksessään tai työpaikalla. Koska kyseessä on videokurssi, tätä kauppaa EI voi palauttaa eli kurssin hintaa et saa takaisin! Minulla myynnissä sama kurssi myös kittinä, eli saat postissa harjoituspaperit A3 lehtiönä sekä tusseja ja pilot parallel kynän patruunoineen. Tämä tuote omana myynnissä, eli tähän kurssiin kuuluu vain videot sekä tulostettavat monisteet

klikkaa tästä kurssin kuvaukseen ja holvikauppaani holvi.com/shop/marikakkshop

Olen opettanut kalligrafiaa ja kuvataiteita jo lähes 15 vuotta ympäri suomen ja ulkomaillakin. Lisää minusta: www.marikakk.com 

Kysy minulta kurssista sähköpostilla: marikakkshop@gmail.com

No comments:

Post a Comment