Sunday 6 June 2021

Modernia kalligrafiaa vanhan ajan menetelmin videokurssi

Oletko aina halunnut kirjoittaa kauniisti kortteihin ja muistamisiin mutta et ehdi kursseille iltaisin tai viikonloppuisin. Tai onko juhlat tulossa ja haluaisit oppia tekstaamaan kauniisti kutsut ja kuoret. Nyt sinulla on mahdollisuus oppia modernia kaunoa suomenkielisten videoitten ja asiaa auttavien .pdf tulosteiden kanssa, kotonasi, omassa rauhassasi, silloin kun sinulla on aikaa. Olen tehnyt seitsemän suomenkielistä videota käyttöösi, joissa alusta alkaen kerron, miten terää ja mustetta käytetään, miten ne aakkoset syntyvät ja video videolta siirrymme koukeroihin ja sanojen tekstaamisiin sekä isoihin aakkosiin. Kurssi sopii erinomaisesti vasta-alkajille. Jos olet googlettanut modern calligraphy, ja ihastellut hiusterällä kirjoiteltuja runoja ja lauseita, olet oikeassa paikassa!


Kurssin videoissa käyn läpi kirjainten perusvedot. Vasenkätisille on video, jossa opastan kynän ja paperin asentoihin, että käsi ei sotke kirjaimia ja kirjoitus helpottuu muutenkin. Opit kaikki kirjaimet ja aakkoston perusteet, niin pienet kuin isotkin kirjaimet. Perusasioiden jälkeen lisätään kirjaimiimme niitä ihania koukeroita ja yksityiskohtia, lisäksi saat tulostaa pdf tiedostoja, joista löytyy sanaharjoituksia ja lisää tietoa sekä valmiita viivoitettuja papereita, aakkoset ja numerot. Oppimasi kirjaimet sopivat erinomaisesti kaikenlaisiin tekstauksiin, esim. Plannereihin, paikkakortteihin, runotauluihin, mixed media projekteihin jne.

Voit katsella videoita läpi niin monta kertaa kuin haluat, painaa välillä pause nappulaa ja kokeilla itse ja jatkaa taas videoiden katsomista, ihan omassa rauhassa kotonasi. Tulostettavat monisteet tukevat harjoituksia. Kurssiin kuuluu 20 tulostettavaa A4 kokoista .pdf monistetta sekä 7 videota, joissa paloittelen kaikki opittavat asiat selkeisiin osioihin. Vasemmalla näet kuvan tekstauksestani, kuvan oikealla keskellä on nuoli, kun klikkailet niistä, saat lisää kuvia esille.

Koska kyseessä on videokurssi, tätä kauppaa EI voi palauttaa eli kurssin hintaa et saa takaisin! Mikäli videolinkki ei jostain syystä aukea, lähetän videot sinulle itse yksitellen. Koita lähettää toiseen s-postiin, gmail avaa erinomiasesti kaikki linkit. Tai sitten Laitat vaan sähköpostia niin asia korjaantuu nopeasti. Olen myös koko ajan apuna, jos kesken harjoitusten tms. tulee ongelmia, laitat vaan sähköpostia minulle, niin vastaan ja avustan jokaisessa käänteessä, tarpeen vaatiessa.

shoppaile kurssikokonaisuus, klikkaa tästä 

Olen opettanut kalligrafiaa ja kuvataiteita jo lähes 15 vuotta ympäri suomen ja ulkomaillakin. Lisää minusta: www.marikakk.com 

Kysy minulta kurssista sähköpostilla: marikakkshop@gmail.com

No comments:

Post a Comment