Sunday, 6 June 2021

Liitutaulutekstauksen minikurssi videokurssina etänä

Supersuosittu liitutaulutekstaus onnistuu helposti, muutaman harjoituskerran jälkeen. Ja mikä ihaninta, voit pyyhkiä taulusta pois helposti ne kohdat, joista et pidä, tai joita haluat muuttaa. Tee liitutauluun vaikkapa viikon menu, ohjeita lapsille, runoja, mietelauseita, nimitauluja, kodin viikko-ohjelma tai mitä vaan, iloinen värikäs lause piristää mieltä. 

klikkaa tästä itsesi kurssin kuvaukseen holvi.com/shop/marikakkshop




Tämä kurssi sopii kaikille, erityisesti aloitteilijoille (ja myös lapsille alkaen yli 12 vuotiaille, kunhan osaa aakkoset sekä liitu pysyy kädessä :) Tehokkaalla alkeiskurssilla opimme käyttämään liituja tekstaukseen ja yksinkertaiseen piirtämiseen, teemme koukeroita ja kirjaimia sekä tekstejä. Opit maalaamaan liitutaulupohjan itse tarvittaessa ja erilaisia kikkoja liitutaulun teroittamiseen ja käsittelyyn. 

Tämä minikurssi on kokonaan kotona suoritettava kurssi, joka sisältää videoita, tulostettavia pdf aakkostoja & ohjeita/ideoita. Tämän tekstauskurssin saat tehdä omassa rauhassa kotona, juuri silloin kun sinulla on aikaa. Selkeät, suomenkieliset videot ja tulostettava materiaali opastavat sinua kohta kohdalta eteenpäin. 

Kurssin maksamisen jälkeen saat heti käyttöösi videolinkit sekä tulostettavan pdf materiaalin sähköpostiisi. Kurssia ei voi palauttaa, koska kyseessä on videokurssi, jossa saat kaiken materiaalin heti käyttöösi.

Saat linkin ja salasanat kymmeneen selkeään opetusvideoon, sen lisäksi kotona printattava/tulostettava pdf materiaali lähtee sinulle sähköpostiin ostoksen jälkeen. Tulostettavissa materiaaleissa on mm. erilaisia aakkosia kopioitavaksi, harjoituksia liidun kanssa, valmiita sanoja ja lauseita sekä yksinkertaisia kuviointi ideoita jne. 

tästä pääset lukemaan lisää ja katsomaan kuvia kurssista, klikaa tästä

No comments:

Post a Comment