Monday, 27 October 2014

Lights On !

Mielenkiintoinen projekti tähän syksyyn on Lights On! -projekti.

Lights On on V.A.L.O. – ei orjuudelle ry:n projekti, jonka tarkoituksena on levittää tietoisuutta ihmiskaupasta ja nykypäivän orjuudesta, niin sanotusti tuoda aihe valoon.


Kun minut pyydettiin mukaan tähän projektiin, en empinyt hetkeäkään, niin hyvällä asialla ollaan, erinomainen projekti ja kerrassaan, mihin porukkaan pääsin mukaan!

Projekti sai alkunsa, kun yhdistyksen Tampereen jaosto –V.A.L.O. Tampere – sai Finvalolta lahjoituksena 27 paljasta valaisinkehikkoa. Miten voisimme näiden avulla levittää tietoisuutta ja auttaa ihmiskaupan uhreja?
Mukaan lähti eri alojen toimijoita tuunaamaan kehikoista lampunvarjostimia. Mukana on muusikoita, taiteilijoita, bloggaajia, kädentaitajia ja muita tämän hetken vaikuttajia. Projektin edetessä tuunaajamme jakavat välähdyksiä varjostimien valmistumisesta mm. tässä blogissa. Projekti huipentuu Lucian -valontuojan-päivänä 13.12.2014, jolloin valmiit lampunvarjostimet huutokaupataan sosiaalisen median kautta ja niistä saatava tuotto käytetään kokonaisuudessaan V.A.L.O.-ei orjuudelle ry:n ennaltaehkäisevään ja tiedottavaan työhön Suomessa.
Klikkaa tästä kerrassaan ihanaan videoon, jossa esitellään viisi tuunaajaa ja jonka kuudes on tehnyt!

No comments:

Post a Comment