Wednesday, 17 October 2012

Jouluista kultausta kirjaimiisi!

 Pieni kultausharjoitus, tein kuoren Kaarinalle, Ihana-lehteen ja ajattelin, että tämä kirje voisi nyt olla vähän hienommin tehty. Liimasin mustan kartongin kirjekuoren päälle (toinen puoli siis on ihan tavallinen valkoinen)...Näin sain siihen vähän dramatiikkaa.
 Tässä siis valmis kuori ja alla sitten työvaiheita.
 Tarvikkeet www.tekstaustarvike.fi tai www.posliiniporras.fi
 Kirjoita teksti ihan normaalisti, kalligrafiaterällä, laita terään siveltimellä kultauspakettiin kuuluvaa kultausnestettä (adhesive purkki) ja anna kuivua. Se ottaa vähintäänkin 30minuuttia. Itse jätin yön yli ja jatkoin aamulla.
 Hönkäise kuivaneeseen kultausnesteeseen voimakkaasti, näin saat sen tarttumapinnan jälleen toimintaan. Sitten vaan repäiset kultalehden ja asetat sen tekstisi päälle. Rullaa alaspäin tästä näitä kuvia niin näet tarkemmin vielä, miten painelen kultaa tekstin päälle.

 säästä jäljelle jääneet kultapalat, niin voit käyttää niitä myöhemmin korttien pieniin yksityiskohtiin jne.

 Jos jää "aukkopaikkoja" tekstiin, laitat vaan lisää nestettä, annat kuivua ja toistat koko homman. Eli tämä on aikasta helppoa kaiken kaikkiaan.


 Tässä vielä niitä teko kuvia uudelleen, tarkemmin...Kultaustarvikkeet, tämä paketti ja muutkin tarvikkeet lehtikullasta teriin ja kalligrafiaan siis www.tekstaustarvike.fi TAI www.posliiniporras.fi

No comments:

Post a comment